1.jpg
Mijn XP punten van vorige evenement zijn nog niet in het systeem opgenomen. Hoe komt dat?
Het karakter systeem wordt een paar weken voor een evenement bijgewerkt. Pas dan wordt de XP bijgevoegd, waarmee je nieuwe vaardigheden kunt aankopen.

 


Wat voor voorzieningen zijn er op het terrein?
Het terrein waar de queeste plaatsvindt (Bilthoven) heeft helaas geen toiletten of douches. Het Prequel terrein(gemeente Zeeland) heeft deze wel, net als het terrein van de hoofdevenementen in Ommen. Tijdens weekendevenementen en convocaties wordt er altijd voor eten gezorgd, maar tijdens een queeste moet je dit zelf meenemen.

 


Wat voor kledingstijl is gebruikelijk op Expiatio?
Het spel speelt in een middeleeuwse fantasy setting. Denk dus aan een middeleeuwse stijl, hoewel er ook volkeren meer oosters getint of juist Scandinavisch zijn. Voor inspiratie kun je kijken op de Expiatio Foto’s groep op Facebook, onze Tiktok page, of de Pinterest borden onder het kopje 'volkeren'.

 


Ik heb geen bevestiging gehad van mijn inschrijving, wat nu?
De bevestigingsmails worden om de zoveel tijd handmatig verstuurd, het kan dus even duren voordat je een bevestiging krijgt. Je krijgt in ieder geval een spelersbriefing een aantal weken voor het evenement! Wil je het helemaal zeker weten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.