4.jpg

De organisatie wordt onderverdeeld in twee groepen, namelijk de OC en de IC organisatie. De OC organisatie (Out of Character) regelt alle praktische zaken rondom de organisatie van een evenement. Denk hierbij aan het regelen van het terrein, van tenten, van alle mailcommunicatie van en naar het bestuur en de financiën. De IC organisatie (In Character) focust zich op het spelletje, het verhaal, het aansturen van de monsters en de sfeervolle aankleding van het evenement.

 


 

OC Organisatie 

Bestuur:
Hieronder kun je alle bestuursleden vinden. Mocht je een algemene vraag hebben, of niet zo goed weten naar wie je toe kan stappen met je vraag, kun je altijd een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voorzitter: Mees Lola van Wijchen

De voorzitter houdt toezicht op geldende reglementen, is het contactpersoon met de meeste externe contacten, zorgt dat het bestuur zijn taken uitvoert en neemt de definitieve beslissingen. 
De voorzitter is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Katie Postma

De secretaris is het algemene aanspreekpunt. De secretaris behoudt het contact tussen bestuur en de leden van de vereniging, regelt het papierwerk en beheert de ledenadministratie. 
De secretaris is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Andy Struikenkamp 

De penningmeester beheert de financiën, maakt de begrotingen en houdt een oogje in het zeil op alle inkomsten en uitgaven.
De penningmeester is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HRM: Lisette Kosters

De Human Resource Manager heeft een extra focus op de waarborging van sociale cohesie binnen de vereniging. Veiligheid en verantwoordelijkheid zijn enorm van belang. De HRM zorgt voor EHBO aanwezigheid, night security en aanwezigheid van vertrouwenspersoon. 
De HRM is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

  

  

  


 

IC organisatie

Hoofdspelleider: Sjoerd Spierings

De hoofdspelleider is het algemene aanspreekpunt van het spelleidersteam. Hij neemt definitieve beslissingen en voor moeilijke ingewikkelde situaties in het spel kan je hem aanspreken.

Spelleiding: Boris, Max, Andy, Mees Lola, Janneke, Valens, Jona, Pepijn, en Mylène. 

De spelleiders organiseren het spel, het verhaal en alles wat daarmee verbonden is. Zij zorgen ieder evenement voor een thema en bij hen kan je altijd terecht als je vragen hebt over het spel of als je spannende dingen van plan bent te doen.
De spelleiding is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Monsterspelleiding: Joran en Jeroen 

Alle figuranten die soldaten, magiërs en handelaren spelen hebben uiteraard ook aansturing nodig. De monsterspelleiding zorgt dat de figuranten goed aangekleed zijn en op de hoogte zijn van de rol die zij spelen. Zo kunnen zij de spelers zo goed mogelijk verder helpen in hun spel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vrijwilligers 

Barcrew: Tamara en Judith

De barcrew bestaat uit een aantal vrijwilligers die op de weekendevenementen zorgen dat er de hele dag door eten en drinken is voor de spelers. Zij organiseren het ontbijt, lunch en avondeten. 

Via je account kun je allergieën doorgeven, maar mocht je allergieën hebben waar we extra rekening mee moeten houden, stuur dan een mailtje naar het bestuur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kan de barcrew hier extra rekening mee houden! Doe dit wel op tijd voor het evenement, maximaal een week van tevoren. 

EHBO: Tobias van der Putten en Mees Lola van Wijchen

Uiteraard heeft ieder weekendevenement een EHBO'er nodig. Zij staan klaar bij noodgevallen wanneer er iets aan de hand is.

Techniek: Lisette Kosters

Tijdens het evenement is onze technicus druk in de weer om alle techniek, verlichting en stroomzaken goed te laten lopen.

Infobalie: Barcrew en Spelleiding

Bij de infobalie kan je terecht wanneer je vragen hebt over het regelsysteem of als je een nieuw personage gaat spelen tijdens een evenement. Deze is tijdens het evenement te vinden in de bar.

Security: Tobias van der Putten en bestuur

De security houdt in de gaten of deelnemers aan de weekendevenementen zich aan de gestelde (veiligheids)regels houden. Daarbij zorgt hij ervoor dat het op tijd stil is bij de slaaptenten en zorgt dat iedereen op tijd en veilig in zijn slaaptent terecht komt. 

Vertrouwenspersoon: Kevin Landegge
De vertrouwenspersoon is ervoor zodat iedereen met een fijn gevoel rond kan lopen op onze evenementen. Zit je ergens mee wat je niet wilt of kan bespreken met iemand binnen onze organisatie dan is de vertrouwenspersoon degene bij wie je terecht kan om het te bespreken. Deze zal de inhoud van jullie gesprek met niemand delen, tenzij jij natuurlijk aangeeft dat je het prettig vindt dat deze dit met iemand bespreekt. Mocht je contact willen met de vertrouwenspersoon tussen de evenementen, kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 

Commissies

Kascommissie: Joran, Simon en Connor

Zij werken nauw samen met de penningmeester om de financiën te controleren. Daarbij controleren zij ook de jaarbegrotingen.

Promocommissie: Lisette, Mees Lola 

Om nieuwe leden te werven en Expiatio meer bekendheid te geven, staat de vereniging regelmatig op beurzen en events. Voor deze events wordt er voor een IC aankleding gezorgd en voor een leuk plotje waar potentieel spelers aan mee kunnen doen. Dit wordt georganiseerd door de promocommissie.

Prequelcommissie: Elise, Luuk, Simon, Ivo, Mees, Evi

De Prequelcommissie organiseert het evenement 'Prequel'. De commissie bestaat uit enthousiaste spelers binnen de vereniging die graag de ervaring opdoen van het organiseren van een LARP evenement.

Zij zijn te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..