4.jpg

De organisatie wordt onderverdeeld in twee groepen, namelijk de OC en de IC organisatie. De OC organisatie (Out of Character) regelt alle praktische zaken rondom de organisatie van een evenement. Denk hierbij aan het regelen van het terrein, van tenten, van alle mailcommunicatie van en naar het bestuur en de financiën. De IC organisatie (In Character) focust zich op het spelletje, het verhaal, het aansturen van de monsters en de sfeervolle aankleding van het evenement.

 


 

OC Organisatie 

Voorzitter: Janneke Rem

De voorzitter houdt toezicht op geldende reglementen, is het contactpersoon met de meeste externe contacten, zorgt dat het bestuur haar taken uitvoert en neemt de definitieve beslissingen. 

Secretaris: Jet Bots

De secretaris is het algemene aanspreekpunt. Zij behoudt het contact tussen bestuur en de leden van de vereniging. Verder regelt zij het papierwerk en beheert de ledenadministratie. 

Penningmeester: Mylène Berkhout

De penningmeester beheert de financiën en maakt de begrotingen. Zij houdt een oogje in het zeil op alle inkomsten en uitgaven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

IC organisatie

Hoofdspelleider: Allard Nieuwesteeg

De hoofdspelleider is het algemene aanspreekpunt van het spelleidersteam. Hij neemt definitieve beslissingen en voor moeilijke ingewikkelde situaties in het spel, kan je hem aanspreken.

Spelleiding: Jeroen vd B, Imre, Jeroen T, Hidde, Jelle, Arie, Kirsten, Sjoerd, Ella, Dries, Raaf, Max

De spelleiders organiseren het spel, het verhaal en alles wat daarmee verbonden is. Zij zorgen ieder evenement voor een thema en bij hen kan je altijd terecht als je vragen hebt over het spel of als je spannende dingen van plan bent te doen.

Monsterspelleiding: Marten, Django, Jet, Paul 

De monsters hebben uiteraard ook aansturing nodig. De monsterspelleiding zorgt dat de monsters goed aangekleed zijn en op de hoogte zijn van de rol die zij spelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vrijwilligers 

Barcrew: Natalie en Saskia

De barcrew bestaat uit een aantal vrijwilligers die op de weekendevenementen zorgen dat er de hele dag door eten en drinken is voor de spelers. Zij organiseren het ontbijt, lunch en avondeten. 

EHBO: Sarah vd B. en Saskia

Uiteraard heeft iedereen weekendevenement een EHBO'er nodig. Zij staat klaar bij noodgevallen wanneer er iets aan de hand is.

Techniek: -

Tijdens het evenement is onze technicus druk in de weer om alle techniek, verlichting en stroomzaken goed te laten lopen.

Wij zijn nog opzoek naar iemand die dit op zou kunnen pakken. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Infobalie: Arjen

Bij de infobalie kan je terecht wanneer je vragen hebt over het regelsysteem of als je een nieuw personage gaat spelen tijdens een evenement. 

Security: Teun

De security houdt in de gaten of deelnemers aan de weekendevenementen zich aan de gestelde (veiligheids)regels houden. Daarbij zorgt hij ervoor dat het op tijd stil is bij de slaaptenten en zorgt dat iedereen op tijd en veilig in zijn slaaptent terecht komt. 

Vertrouwenspersoon: Sarah Zygmuntowicz
De vertrouwenspersoon is ervoor zodat iedereen met een fijn gevoel rond kan lopen op onze evenementen. Zit je ergens mee wat je niet wilt of kan bespreken met iemand binnen onze organisatie dan is de vertrouwenspersoon degene bij wie je terecht kan om het te bespreken. Zij zal de inhoud van jullie gesprek met niemand delen, tenzij jij natuurlijk aangeeft dat je het prettig vindt dat zij dit met iemand bespreekt. Mocht je contact willen met de vertrouwenspersoon tussen de evenementen door staat onder het kopje contact haar e-mailadres. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Commissies

Regelcommissie: Jeroen vd B., Jeroen Ton, Allard

De regelcommissie zorgt ervoor dat om de zoveel tijd het regelsysteem bekeken wordt en zo nodig herschreven.

Kascommissie: Joran, Jeroen T, Jeroen vd B

Zij werken nauw samen met de penningmeester om de financien te controleren. Daarbij controleren zij ook de jaarbegrotingen.

Promocommissie: Marten en Janneke

Om nieuwe leden te werven en Expiatio meer bekendheid te geven, staat de vereniging regelmatig op beurzen en events. Voor deze events wordt er voor een IC aankleding gezorgd en voor een leuk plotje waar potentieel spelers aan mee kunnen doen. Dit wordt georganiseerd door de promocommissie.

Prequelcommissie:  Niels, Juliette, Esther, Valens, Bridget, en Robin

De Prequelcommissie organiseert het evenement 'Prequel'. De commissie bestaat uit enthousiaste spelers binnen de vereniging die graag de ervaring opdoen van het organiseren van een LARP evenement.