2.jpg

 

De kosten van de Expiatio evenementen zijn als volgt:

Jaarpakket Expiatio 36 & 37 €135,-
Lidmaatschap Tot en met 31-12-2024 €15
Hoofdevenement Voorinschrijving €75,-
Hoofdevenement Poortinschrijving €85,-
Queeste   €15
Introductiequeeste   Gratis!

 

 

 

 

 

 

Het Expiatio rekeningnummer is NL43 ABNA 0510917895 t.n.v. “Expiatio” te Utrecht.

Het Jaarpakket is een voordelige optie voor leden die naar beide evenementen komen. Expiatio organiseert 2 weekenden per verenigingsjaar, een in het voorjaar en een in het najaar. Een verenigingsjaar loopt gelijk aan het kalenderjaar, namelijk van 1 januari tot en met 31 december. Met het jaarpakket betaal je in een keer voor beide weekenden. Wat neerkomt op een voordeel van 15 tot 35 euro. Queestes en andere evenementen zitten niet in dit pakket inbegrepen.

Daarnaast is Expiatio een vereniging, dit  houdt in dat alle spelers lid moeten zijn van onze vereniging. De contributie hiervoor bedraagt €15 per jaar. Deze periode loopt gelijk aan ons verenigingsjaar dat loopt tot 31 december. Lidmaatschap geeft het recht om deel te nemen en te stemmen op de algemene leden vergadering.

De evenementen van Expiatio zijn van vrijdag tot en met zondag. Hoewel Expiatio vrijdag pas in de avond begint, kan het voor sommige spelers toch soms lastig zijn om op vrijdag al aanwezig te zijn. Daarvoor is er de regeling dat als een speler pas zaterdag kan komen er €15,- korting word gegeven op het evenement.

Twee weken voor het evenement zal de voorinschrijving sluiten. Na deze datum wordt de prijs verhoogd met €10,-, dit is om te stimuleren dat spelers zich vroeg inschrijven.

Omdat larpen samen leuker is dan alleen willen wij het meebrengen van nieuwe spelers belonen: Wanneer een bestaande speler (Lees: die minstens één hoofdevenement heeft gespeeld) 1 nieuwe speler meebrengt naar een hoofdevenement zal de bestaande speler €15 korting op dat evenement krijgen. Echter wanneer deze bestaande speler niet 1 maar 2 nieuwe spelers meebrengt naar een hoofdevenement zal de bestaande speler gratis deel mogen nemen aan dat hoofdevenement!

Om gebruik te maken van deze korting dient het bestuur minstens een week voor het hoofdevenement op de hoogte gesteld te worden door een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.