1.jpg

Spelersbriefing en meeneemlijst 16 juni 2021

Iedereen heeft een mail gekregen met de meenmeemlijst en de spelersbriefing. Deze zijn ook HIER en HIER terug te vinden. Hier staat alle praktische informatie rondom het evenement in.

Protocol 16 juni 2021

 

Lieve allen, 

Bij deze de meest recente versie van het protocol. De grootste verandering ten opzichte van het vorige protocol is dat iedereen van 18+ zich moet zelftesten bij de ingang van het evenement.

Protocol 1 april 2021

Lieve allen,

Bij deze willen we graag het protocol delen met iedereen. Het protocol zal ook worden verstuurd via email naar iedereen die zich heeft ingeschreven voor het evenement. Het is erg belangrijk dar IEDEREEN het protocol heeft doorlezen en op de hoogte is van de geldende maatregelen, zodat we een corona proof evenement kunnen neerzetten waarbij iedereen zich veilig voelt.

Daarnaast willen we graag nog een keer benadrukken dat iedereen ALTIJD 1,5 meter van elkaar houdt, zowel in het spelletje als daarbuiten. Voor bepaalde momenten in het spel zijn er uitzonderingen gemaakt, zoals tijdens het butsen en in de rituele plek. In het protocol staat verder uitgelegd wat er onder de uitzondering valt en wat de procedure is in zo'n situatie. Op alle andere momenten wordt dus wel 1,5 meter van elkaar gehouden.

Mochten er in de loop naar het evenement nog aanpassingen worden gedaan in het protocol, dan zullen we dit altijd communiceren.