3.jpg

Expiatio organiseert twee vormen evenementen; Weekendevenementen en Dagevenementen.

 

Weekendevenement 

  • Hoofdevenement

Deze evenementen worden twee keer per jaar georganiseerd op Ada's Hoeve te Ommen. Op dit evenement spelen we vanaf vrijdagavond tot en met zondag. Kijk op Het spel voor meer informatie over het verhaal waarin we spelen.

  • Convocatie 

Convocaties zitten qua evenement grootte tussen een hoofdevenement en queeste in. We gaan dan een lange dag larpen, om vervolgens nog op locatie te blijven slapen. De volgende dag gaat iedereen dan weer naar huis! 

  • Prequel

Prequel is een evenement waar de rollen zijn omgedraaid; spelers organiseren het evenement en organisatie komt spelen. Het is een oefenplek voor spelers om te leren hoe je een evenement organiseert en hoe je als spelleider te werk gaan. Tegelijkertijd mag iedereen van de organisatie zelf een karakter spelen op dit evenement.

Dit evenement wordt vaak gehouden op het INKA terrein te Zeeland(NB). 

 

Om deel te nemen aan de hoofdevenementen moet je lid zijn van de vereniging. Dit doe je door een lidmaatschapsformulier in te leveren en de contributie voor lidmaatschap te betalen. Daarbij vul je voor ieder weekendevenement een medische verklaring in, waarin je akkoord gaat met dat deelname aan een Expiatio evenement op eigen risico is.

 

 

 

Dagevenement

  • Queeste

Op een queeste beleven ongeveer 15 tot 25 spelers een klein avontuur. Er wordt van 10 tot 17 gespeeld bij boswachterij De Vuurse in de buurt van Baarn. Klik hier voor de locatie. Deze questes worden aangekondigd op onze besloten facebook en forum.

  • Introquest
 Een introquest is een eendagsevenement wat wordt georganiseerd voor potentiële nieuwe leden. Zij kunnen zo een dagje LARPen om te kijken of ze het leuk vinden en of de vereniging bij ze past. Deelname aan een introquest is gratis, en tegen een kleine vergoeding (€5,-) kunnen deelnemers een kostuum van ons huren.